Per què Famident?

Professionalitat i honestedat en un entorn familiar

Dental Quality - Clínica certificada

Dental Quality – Clínica certificada

Les nostres instal.lacions

La nostra clínica es troba a la Plaça Ferran de Sagarra 2 de Santa Coloma de Gramenet, situada al centre de la ciutat, al davant del Mercat Municipal de Sagarra, compta amb unes modernes instal·lacions amb espais lluminosos i confortables perquè et sentis relaxat i còmode. Veure el mapa.

Els nostres gabinets estan equipats amb aparells de diagnòstic i tractament d’última generació, que ens permeten realitzar tot tipus de tractaments per a pacients de totes les edats.

Els nostres tractaments

Els professionals de FAMIDENT us escoltarem i atendrem, per tal de donar-vos en tot moment solucions específiques per als vostres problemes de salut bucodental, així com per resoldre els dubtes abans, durant i després de qualsevol tractament, cercant en tot moment la vostra comoditat i tranquil·litat.

Un implant dental és un element dissenyat per substituir funcionalment l’arrel d’una peça que falta, per col·locar posteriorment a sobre una dent artificial (corona).

És de titani i es col·loca quirúrgicament amb anestèsia local a l’interior de l’ós maxil·lar. Posteriorment, després d’un període de cicatrització i d’osteointegració, es connecta una pròtesi o funda. FAMIDENT fa un seguiment en tot el procés de cicatrització per controlar la bona cicatrització.AB AccordionParàgraf

Reposar les dents absents amb implants no lesiona les peces veïnes i manté l’alçada de l’ós evitant el col·lapse, alhora que restitueix la funció i l’estètica perduda.

L’estètica aplicada a l’odontologia engloba tots els tractaments que tenen com a objectiu corregir les imperfeccions que ens impedeixen sentir-nos segurs al somriure. Per això, a Famident som especialistes en ajudar-te a estar bé amb tu mateix, valorem el teu cas i t’aconsellem sobre l’opció més idònia.

És l’especialitat de l’odontologia que engloba la prevenció, diagnosi i tractament de les malalties de les genives o malalties periodontals, essent les més freqüents la gingivitis i la periodontitis (coneguda com piorrea).

Des de FAMIDENT volem transmetre-us la gran importància d’un diagnòstic precoç per tal d’instaurar el tractament al més aviat possible, i així poder evitar la pèrdua de peces per mobilitat.

Les pròtesis dentals són elements artificials destinats a restaurar l’anatomia d’una o diverses peces dentàries per tal de recuperar la seva funcionalitat i estètica.

Pròtesi sobre implants (veure implantologia)

Pròtesi fixa: corones (anomenades col·loquialment fundes) que poden ser de de metall i ceràmica o totalment de ceràmica que ofereixen uns resultats estètics molt satisfactoris.

Pròtesi removible: Completa (en els casos d’absència total de dents) o parcial (en els casos d’absència parcial de dents).

És l’eliminació del teixit pulpar (nervi) inflamat o infectat de l’interior de la cambra pulpar i dels conductes radiculars, sovint provocat per una càries molt profunda, reomplint-ho de forma hermètica amb material de segellat sòlid per evitar futures complicacions, fet que permet conservar la integritat de la dent.

Si no es realitza el tractament a temps pot produir dolor intens o infecció severa dels teixits tous produint abscessos (flemons).

S’aconsella la reconstrucció posterior de la dent i fer una funda o incrustació amb la màxima rapidesa per tal d’evitar fractures i filtracions

Pels practicants d’esports de contacte es molt important protegir les dents d’impactes accidentals que puguessin produir fractures. La millor manera és mitjançant els protectors bucals a mida. A FAMIDENT t’assessorem en el disseny del teu protector personalitzat, ja siguis adult o infant, analitzarem l’intensitat de l’esport que practiquis per fer el teu protector bucal esportiu.

És la tècnica que corregeix el malposicionament de les dents, aconseguint una bona estètica i posició oclusal. L’ortodòncia s’aplica des de l’edat infantil fins a l’adulta.

L’ortodòncia és pot realitzar mitjançant diferents tècniques i des de FAMIDENT t’aconsellarem el millor tractament en cada cas.

  • Ortodòncia Invisible, INVISALIGN®
  • Ortodòncia preventiva infantil
  • Ortodòncia fixa amb brackets metàl·lics
  • Ortodòncia fixa amb brackets estètics

L’apnea de la son és un trastorn greu, que afecta a la vida quotidiana del pacient, tenint alteracions d’humor, cansament crònic, dificultat de concentració, i augmentant el risc de patir accidents de trànsit i/o laborals, hipertensió arterial i parada cardíaca, entre d’altres. Entre els seus signes apareix la roncopatia.

A Famident estem certificats en Orthoapnea, que és un revolucionari dispositiu intraoral que constitueix la alternativa més còmode, fàcil i eficaç en el tractament d’aquest trastorn. Vine i informa’t.

L’odontopediatria és l’especialitat de l’odontologia que s’ocupa dels més petits de la casa.

A FAMIDENT vetllem perquè els infants se sentin en un ambient distès i familiar que els hi dona molta tranquil·litat. Així no tenen cap inquietud a l’hora de fer les revisions periòdiques, que són bàsiques per detectar possibles lesions en les dents i/o anomalies en la posició dels maxil·lars o dents que es remeten a l’especialista d’ortodoncia.

Els tractaments restauradors en dents temporals o de llet (reconstruccions, fluoritzacions, segellats, mantenidors d’espai…) es fan no només per la bona funcionalitat de les dents sinó també per evitar que una lesió pugui repercutir en les dents definitives.

La Rehabilitació neuro-oclusal (R.N.O) és un conjunt de tècniques que permet fer canvis a la boca per obtenir un desenvolupament i una funció correcta de la mateixa. Les tècniques son tractaments preventius enfocats a evitar tractaments futurs més agressius.

Fem tots els tractaments restauradors necessaris per conservar les pròpies dents.

  • Reconstruccions
  • Obturacions
  • Sellats de fissures
  • Netejes dentals
  • Fluoritzacions

En aquells casos que el pacient és molt aprensiu, tenim la opció de fer el tractament sota sedació mitjançant la col·laboració d’un anestesiòleg.

Preguntes freqüents (FAQ)

En tots els casos, mentre duri el tractament, el pacient no haurà de patir mai per l’estètica i podrà fer vida normal (pròtesi provisional).

El tractament bàsic consisteix en eliminar les bosses periodontals existents mitjançant un aparell d’ultrasons, curetes (instruments de raspat) i polidores: ho anomenem Raspat i Allisat Radicular. No es un tractament dolorós, i es realitza amb anestesia local.

Els resultats dels blanquejaments dentals no són permanents. La tonalitat de blanc aconseguida romandrà sense alterar-se més o menys temps segons els hàbits i les característiques de les dents de cada persona.

Les dents temporals o de llet s’han de tractar per garantir la bona funcionalitat de les dents i evitar que una lesió pugui repercutir en les dents definitives.

Contactar

Contacta amb famident

Truca i demana cita

Plaça de Ferran de Sagarra, 2,
08922 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

Teléfon: 93 386 49 62

Dilluns9:30 a 19:00
Dimarts9:30 a 19:00
Dimecres9:30 a 19:00
Dijous9:30 a 19:00
Divendres9:30 a 19:00
DissabteTancat
DiumengeTancat